Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΠ 2021-2027 στην 28η AGROTICA

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΠ 2021-2027  στην 28η AGROTICA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στην 28η AGROTICA, στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027». Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στο συνολικότερο

προγραμματισμό ημερίδων διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του ΠΑΑ, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συντελεστές του πρωτογενή τομέα για την προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ, για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, στόχος των ημερίδων αυτών είναι να διαμορφωθεί, μέσα από μια εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης, σταδιακά και έως την οριστική υποβολή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μια κοινή αντίληψη για τον προσανατολισμό και τις εθνικές προτεραιότητες και επιδιώξεις, τις στρατηγικές επιλογές και προκλήσεις για την Ελληνική Γεωργία και τις αγροτικές περιοχές της χώρας.

Μετά τις εισηγήσεις του κ. Τ. Χανιώτη, Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας & Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του κου Σ. Κλωνάρη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξήχθη ηλεκτρονική διαδικασία διαβούλευσης μέσω ερωτηματολογίου και καταγραφή της άποψης των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό οι Υφυπουργοί κα Φ. Αραμπατζή και κ. Κ. Σκρέκας.

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί στους ιστοτόπους του ΠΑΑ www.minagric.gr  και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του ΠΑΑ www.ead.gr

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com