Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement

Σε νέες εγκαταστάσεις επενδύει ο ΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

Σε νέες εγκαταστάσεις επενδύει ο ΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Άμμου Βέροιας ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ πιστός στο όραμά του για διαρκή ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις, προχωρά στην επέκταση των εγκαταστάσεών του με την κατασκευή νέας μονάδας διαλογής και τυποποίησης συνολικής επιφάνειας 4.300m2 που περιλαμβάνει: συσκευαστήριο, αποθηκευτικούς χώρους, ψυκτικούς θαλάμους και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας. Η επένδυση σε βάθος πενταετίας θα ξεπεράσει τα 5 εκ. ευρώ και θα καλυφθεί μέσω Επιχειρησιακού Προγράμματος και με ίδια κεφάλαια του Συνεταιρισμού.

Μετά από μια διετή διαδικασία αδειοδότησης και μια δύσκολη αλλά αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του δημοσίου, η νέα μονάδα θεμελιώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020. Στη λιτή τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε δίχως τυμπανοκρουσίες, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γαλάνης Βασίλειος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των εργασιών. Το παρών έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το εποπτικό συμβούλιο, εκπρόσωποι θεσμικών αρχών, στελέχη, συνεργάτες, εργαζόμενοι και παραγωγοί – μέλη του ΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού ενήργησε συντεταγμένα και με σεβασμό στους Νόμους του ελληνικού κράτους. Ήταν μια διαδικασία επίπονη, όμως το αποτέλεσμα αφήνει μόνο αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης. Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στην Πολεοδομική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας, την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και όλους τους φορείς του Δημοσίου με τους οποίους συνεργαστήκαμε, στον βουλευτή Ημαθίας κ.Τσαβδαρίδη Λάζαρο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξε, την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξή του, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν και θα εργαστούν για την ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού έργου για την Ιστορία και το Μέλλον του Συνεταιρισμού μας.

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com