Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Δευ 18 Ιουνίου 2018 06:35
 

Η εθνική επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα - Του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

print
email

Οι εκλογές της Κυριακής 22ας Νοεμβρίου  για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πέραν από το στενό κομματικό και παραταξιακό ενδιαφέρον, αποκτούν εθνικά χαρακτηριστικά, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που διέρχεται σε οικονομικό, αλλά και  πολιτικό τοπίο, η χώρα μας.

Από την πρώτη στιγμή στρατεύτηκα στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, διαβλέποντας στο πρόσωπο του ένα νέο, εργατικό και οραματιστή πολιτικό, ο οποίος διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επιβάλλεται να έχει ο ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, ο εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον έντιμο πολιτικό και προσωπικό του βίο, με την επαγγελματική του καταξίωση στον χώρο του επιχειρείν, με την αποδεδειγμένη ηγετική του ικανότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία, υπό την διοίκηση του, είναι πρώτη σε  απορροφητικότητα κονδυλίων  του ΕΣΠΑ σε όλη την χώρα, είναι  η εθνική επιλογή για την διέξοδο από την σημερινή κρίσιμη κατάσταση.
Είναι ο εγγυητής της επανεκκίνησης της πατρίδας μας, η οποία οφείλει να επιστρέψει στις αξιακές αρχές που έθεσε και πραγματοποίησε, δημιουργώντας την ισχυρή  μεταπολιτευτική Ελλάδα της Ευρώπης, ο αείμνηστος εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
«Οι καιροί ου μενετοί» λοιπόν. Με σεβασμό σε όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, είμαι στο πλευρό του Aπόστολου για την εθνική αναγέννηση της πατρίδας μας. Γιατί διαθέτει όραμα, εμπειρία και νεανική ορμή, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τολμηρές, νικητήριες αλλαγές, που οφείλουμε στη νέα γενιά, τις παραγωγικές τάξεις, τους εργαζόμενους, τους αγρότες και  τους πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος Δ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 18 ως 27 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 17 ως 26 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com