Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Κυρ 15 Δεκεμβρίου 2019 21:35

Στέργιος Στεργιάδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την Αρχή»: Γιατί πρέπει να πάω να ψηφίσω!

print
email
Στέργιος Στεργιάδης  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την Αρχή»: Γιατί πρέπει να πάω να ψηφίσω!

Κάθε φορά όταν πλησιάζουν εκλογές ακούμε από τους πολίτες και ιδιαίτερα από τους νέους μια φράση «Όλοι ίδιοι είναι δεν πάω να ψηφίσω».

Ο θυμός και η απογοήτευση του κόσμου είναι μεγάλη και είναι φυσικό να αισθάνονται έτσι και να απαξιώνουν τον κάθε έναν που ασχολείται με τα κοινά, και εγώ πολλές φορές το αντιμετώπισα αυτό, αλλά όχι, δεν είναι όλοι ίδιοι.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα τα πράγματα διαφέρουν, έτσι και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά για να προσφέρουν, δεν θα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.

Η αποχή δεν είναι η λύση αλλά ούτε και η αδιαφορία.

Όταν έρχεται η ώρα που θα πρέπει να πάς να ψηφίσεις, θα πρέπει πριν το κάνεις να διαβάσεις, να ενημερωθείς, για όλες τις παρατάξεις και όλους τους υποψηφίους και να ψηφίσεις αυτούς που πραγματικά αξίζει να τους έχεις ως εκπροσώπους σου, αυτούς που είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και όχι αυτούς που θα ψηφίσει ο μπαμπάς σου ή τον κολλητό σου φίλο μόνο και μόνο να βγεις από την υποχρέωση γιατί σε χτύπησε την πλάτη ή γιατί το άκουσες στην καφετέρια και σε έπεισε.

Το να παραπονιέσαι και να κλαίγεσαι, βρίζοντας τον έναν ή τον άλλον και να μην ψηφίζεις δεν είναι η λύση. Αν το κάνουν και άλλοι αυτό σημαίνει απαξίωση των δημοκρατικών διαδικασιών και αυτό θα φέρει άλλα αποτελέσματα από αυτά που πρέπει και τότε θα μας διοικούν όλοι αυτοί που κατά καιρούς βρίζουμε και κατηγορούμε.

Δεν μπορεί κάποιος θα είναι ποιο κοντά στα πιστεύω σου και εκτός αυτού η ψήφος είναι δικαίωμα που κατακτήθηκε με πολλούς αγώνες και ιδικά για τις γυναίκες.

Αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την τοπική αυτοδιοίκηση και για τον τόπο μας, διότι γίνονται πρώτη φορά με την απλή αναλογική και θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους έτσι ώστε να ασκήσουμε το δικαίωμα μας με νοημοσύνη και ωριμότητα.

Να αναλογιστούμε τι πόλη θέλουμε να έχουμε και το τι πραγματικά μας αξίζει. Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα, όλοι τα βιώνουμε και τα εντοπίζουμε καθημερινά, το θέμα είναι με ποιόν θέλεις να είσαι με αυτόν που γκρινιάζει συνέχεια και δεν τον ενδιαφέρει ή με αυτόν που νοιάζεται και μπορεί να προσφέρει.

Ας μην μένουμε μόνο στα λόγια, άλλωστε η εποχή είναι γεμάτη από προτάσεις και υποσχέσεις. Η πόλη μας είναι το σπίτι μας και μέσα σε αυτό πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς και ευχάριστα. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα παρά μόνον εσύ.

Η μέρα για να αποφασίσεις είναι πολύ κοντά στις 26 Μαΐου 2019! Σε κανέναν δεν έχεις να λογοδοτήσεις παρά μόνον στον εαυτό σου για το αν μια ευκαιρία ακόμα πήγε χαμένη.

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.» Αβραάμ Λίνκολν

Καλή ψήφο!

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι Απόστρατος Αξιωματικός, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την Αρχή» με επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Καμαρινό.

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 10 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 5 ως 16 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 4 ως 14 °C
Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com