Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Τρί 16 Οκτωβρίου 2018 14:52
 

ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

print
email
ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Προφανώς και είναι δικαίωμα η ΠΟΕΔΗΝ να θέλει να στηρίξει το σχέδιο της ΝΔ για την υγεία, εξάλλου αυτό έκαναν τα προηγούμενα χρόνια μη αντιδρώντας ούτε στην διάλυση της ΠΦΥ με τον νόμο Γεωργιάδη το 2014 αλλά ούτε και στην διαφαινόμενη από το 2010 απαξίωση του ΕΣΥ με σκοπό την πλήρη ιδιωτικοποίησή του.

Αυτό κάνει και σήμερα διοργανώνοντας φιέστες, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις (χολέρα στο Ελ. Βενιζέλου ), σαμποτάροντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης του ΕΣΥ με απόλυτο συμπαραστάτη το κόμμα της ΝΔ. Αυτό είναι το πολιτικό σχέδιο της ΠΟΕΔΗΝ.

Αφουγκραζόμαστε και κατανοούμε τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στον δρόμο και αγωνιούν για το Νοσοκομείο τους και πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον  και ο αγώνας τους είναι αυθεντικός.

Τους μεγαλοσυνδικαλιστές των Αθηνών κατακρίνουμε και τα παιχνίδια τους. Ιδιαίτερα όσων ανήκουν σε κόμματα που άσκησαν την εξουσία και πολιτικές  τα προηγούμενα χρόνια, που κατέστρεψαν το ΕΣΥ.

Η φημολογία ότι κλείνει το Νοσοκομείο της Νάουσας δια της αφίσας ‘’ ο τελευταίος γιατρός να κλείσει την πόρτα’’ είναι ακόμα μια ψευδής είδηση της ΠΟΕΔΗΝ, ιδιαίτερα σήμερα που είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη για πρόσληψη γιατρών στην παθολογική κλινική.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Νάουσας πριν αναλάβει η σημερινή Διοίκηση ήταν εξόχως προβληματική.  Η Τα δυο (2) τελευταία χρόνια γίνονται βήματα στην κατεύθυνση να υπάρξει μια προοπτική για το Νοσοκομείο μέσα στην οικονομική συγκυρία που ζούμε. Η κατάσταση του Νοσοκομείου είναι καλύτερη απ’ αυτήν του 2014 η ακόμα και παλαιοτέρων ετών ώστε να μιλάμε για υποβάθμιση.

Το νοσοκομείο της Νάουσας δεν κινδυνεύει από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά κινδύνεψε να κλείσει από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που το αποστελέχωσαν, το αποδυνάμωσαν υλικοτεχνικά και το έφεραν ένα βήμα πριν την πλήρη απαξίωσή του.

Σήμερα το νοσοκομείο στελεχώθηκε με το 80% των αποχωρήσεων που είχαν γίνει σε στελεχικό δυναμικό τα προηγούμενα χρόνια, είναι σε εξέλιξη προκηρύξεις για πρόσληψη γιατρών , όπως σε εξέλιξη είναι και η προμήθεια αξονικού τομογράφου μέσα στο 2018.

Γίνεται μεγάλος αγώνας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και στεκόμαστε κοντά στην αγωνία των συμπολιτών μας, αλλά επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί αντιλαμβανόμαστε πότε μια διεκδίκηση έχει αυθεντικό χαρακτήρα και πότε το καραβάνι μπορεί να μας αφήσει στην έρημο. Αυτό βέβαια δεν αφορά τους τοπικούς φορείς που θέλουμε να πιστεύουμε ότι προσεγγίζουν το θέμα με την ίδια αγωνία, προβληματισμό και σοβαρότητα όπως εμείς.

Στην ανέξοδη πολιτική της ΠΟΕΔΗΝ που θέλει να ξαναδεί τον Άδωνι Γεωργιάδη Υπουργό Υγείας, τους απαντάμε μαζί με τον κόσμο που αγωνιά ότι έχουμε και μνήμη και γνώση.

 

                                                                                                                                         ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

                                                                                                                                     Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 22 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 23 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 24 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com