Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement

Δήλωση του Απόστολου Βεσυρόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ετυμηγορία των πολιτών είναι σεβαστή. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε και πήρε τη δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε για να εφαρμόσει τη συμφωνία με τους δανειστές, που φέρει την υπογραφή του.

Η Νέα Δημοκρατία θα επιβεβαιώσει, ως αξιωματική αντιπολίτευση, ότι αποτελεί υπεύθυνη δύναμη για τη χώρα και τους πολίτες.

Στηρίξαμε στη Βουλή τη συμφωνία, αλλά δεν πρόκειται να στηρίζουμε μέτρα που συρρικνώνουν την πραγματική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ημαθίας, που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία.
Μαζί με αυτούς τους πολίτες υπάρχουν και άλλοι, που σήμερα έκαναν άλλες επιλογές και έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας. Όλους αυτούς οφείλουμε να τους φέρουμε κοντά μας. Με όλους αυτούς πρέπει να ξανασυναντηθούμε.

Το μήνυμα της αποχής ενός μεγάλου μέρους πολιτών, είναι ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλους μας. Λίγοι όμως μιλούν για αυτό και ακόμα λιγότεροι δείχνουν να αντιλαμβάνονται τους λόγους που τροφοδότησαν την επιλογή της αποχής.

Η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα, πολιτικές δυνάμεις που θα συνομιλούν με την κοινωνία και θα σέβονται τον πολίτη. Χρειάζεται ενεργούς και όχι παραιτημένους πολίτες».

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com