Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement

Τελειώνει η δίκη του Τραμπ και μάλλον θα αθωωθεί

Τελειώνει η δίκη του Τραμπ και μάλλον θα αθωωθεί

Ενας υψηλόβαθμος Ρεπουμπλικάνος δήλωσε ότι συγκροτούνταν η απαραίτητη πολιτική δυναμική χθες, για την ταχεία ολοκλήρωση της δίκης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Γερουσία, παρά την κινητοποίηση των Δημοκρατικών για να καταθέσουν μάρτυρες, όπως ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον.

Ο Τζον Μπαράσο που είναι ο τρίτος στην ιεραρχία των Ρεπουμπλικάνων στην Γερουσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την δεύτερη ημέρα των διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων από τους γερουσιαστές στην δίκη, ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιθανό να αποκρούσουν την προσπάθεια των Δημοκρατικών για καταθέσεις μαρτύρων και έτσι η δίκη να τελειώσει σήμερα.

«Νιώθουμε ακόμη θετικά σχετικά με αυτό. Η δυναμική είναι προς την πλευρά να έχουμε την τελική ψηφοφορία και την τελική κρίση αύριο (σήμερα)», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζον Μπαράσο.

Πώς ο Τραμπ θα χειριστεί την πιθανή αθώωσή του

Η πιθανή αθώωση του Τραμπ από την Γερουσία, που τελεί υπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων, θα επιτρέψει την παραμονή του στον Λευκό Οίκο και θα του επιτρέψει να ισχυριστεί ότι δικαιώθηκε, καθώς από την άλλη μεριά, το Δημοκρατικό Κόμμα προετοιμάζεται για να διεξαγάγει την πρώτη αναμέτρηση για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Η πρώτη αναμέτρηση του προκριματικού κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στην Αϊόβα.

Στην δίκη που διεξάγεται στην Γερουσία, οι πλευρές των κατηγόρων και της υπεράσπισης αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα την κατάθεση των επιχειρημάτων τους ενώπιον του αναφερόμενου νομοθετικού σώματος, οπότε και θα τεθεί το ερώτημα αν θα κληθούν μάρτυρες ή όχι.

Οι Δημοκρατικοί θεωρείται απίθανο ότι θα συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των 2/3 που απαιτείται για την απομάκρυνση του προέδρου Τραμπ από τον Λευκό Οίκο

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com