Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Δευ 19 Αυγούστου 2019 04:59

Σάλος στην Ρόδο με μια 31χρονη

print
email
Σάλος στην Ρόδο με μια 31χρονη

Η μήνυση της νεαρής κοπέλας προκάλεσε σάλο. «Υπέκυψα από τις απειλές και έβαλα την υπογραφή μου, στο χαρτί που μου έδωσαν»…

Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η μήνυση μιας 31χρονης Αλβανής, σε βάρος τριών Ελλήνων, για εκβίαση και ομαδικό βιασμό.

Η Εισαγγελέας, που χειρίστηκε την υπόθεση έκρινε ότι δεν συντρέχουν αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Δύο εκ των καταγγελλομένων υπέβαλαν μηνύσεις εις βάρος της γυναίκας, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, που βρίσκονται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι μήνυση για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε εις βάρος και των τριών ένας τέταρτος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος προτάθηκε ως μάρτυρας από τον ένα και παρουσιάζεται να είχε σχέση με την 31χρονη σε καταθέσεις τους.

Η μηνύτρια διατείνεται μεταξύ άλλων στην προσφυγή της ότι τα όσα κατήγγειλε είναι απολύτως αληθή και διαμαρτύρεται ότι δεν έχει διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και δεν ελήφθησαν κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις.

Ζητάει να διενεργηθεί έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ανήρτησε τρία βίντεο στα οποία υποστηρίζει ότι απεικονίζεται η ερωτική της συνεύρεση με έναν εκ των καταγγελλομένων σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Το χρονικό της υπόθεσης που αναστάτωσε τη Ρόδο

Η 31χρονη, χωρισμένη, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν παντρεμένο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση.

Συνευρίσκετο ερωτικά στην οικία του και όπως υποστηρίζει, το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο Έλληνες φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις.

Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο αλλά της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη, ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του, θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός εκ των τριών.

«Έβαλα την υπογραφή μου για το ομαδικό όργιο»

Τα όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους.

Όπως ισχυρίζεται, ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση και η βιντεοσκόπησή της, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.

Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του.

Όπως υποστηρίζει, την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.

Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πορνό.

Οι απαντήσεις των κατηγορουμένων

Ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά την φερόμενη ως θύμα.

Ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του, του είχε δείξει στον χώρο της εργασίας του φωτογραφίες μιας γυμνής γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας δεν φαινόταν, για την οποία του είχε πει ότι είχε γνωρίσει μέσω του facebook.

Ενας εκ των καταγγελλόμενων κατέθεσε ότι τα στοιχεία που έδωσε η αλλοδαπή ως δήθεν δικά του είναι λάθος και ότι δεν την είχε δει ποτέ στο πρόσωπο, ούτε διέπραξε κανένα αδίκημα εις βάρος της, ούτε γνώριζε ποια είναι.

Τα χαρακτηριστικά της είδε για πρώτη φορά σε φωτογραφία της, που του επέδειξε αστυνομικός που διενεργεί την έρευνα, ενώ διαπίστωσε ότι κι εκείνη παρότι διατείνεται ότι είχε επαφές μαζί του και μάλιστα σε ομαδικό όργιο 50-60 φορές, δεν τον γνώριζε.

Έτερος καταγγελλόμενος, που καταμήνυσε την αλλοδαπή, υποστηρίζει ότι επειδή ο φίλος του ήταν παντρεμένος την επέπληξε για να διακόψει μαζί του με αποτέλεσμα να τον στοχοποιήσει και να του ζητήσει να μην τον κάνει παρέα. Οταν χώρισε μαζί του τότε, όπως είπε, τους επιτέθηκε και τους απείλησε ότι θα τους καταστρέψει.

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 19 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 32 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Τρίτη, 20 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 33 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com