Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Δευ 18 Ιουνίου 2018 06:32
 

Του τα έκαψε όλα! Η ερωτική αντιζηλία κόστισε…!

print
email
Του τα έκαψε όλα! Η ερωτική αντιζηλία κόστισε…!

Ερωτική αντιζηλία βρισκόταν πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας και τα έκανε όλα στάχτη κι αποκαΐδια.

Η πρώην σύντροφος του Ε/Κ ιδιοκτήτη του συνεργείου εξεμάνη όταν μετέβη στο σπίτι του και τον βρήκε με άλλη, έτσι επέστρεψε στο δικό της σπίτι, μάζεψε κάμποσα ρούχα, τα μετέφερε στο συνεργείο και εκεί, αφού τα έλουζε με εύφλεκτη ύλη, τα πετούσε εντός του περιφραγμένου χώρου του συνεργείου. Η φωτιά δεν άργησε να πάρει διαστάσεις και μέχρι να καταφθάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία όλα είχαν καεί.

Συγκεκριμένα καταστράφηκαν ολοσχερώς το υποστατικό και ο εξοπλισμός του, καθώς και 13 αυτοκίνητα και αριθμός μοτοσυκλετών τα οποία ανήκουν σε διάφορα πρόσωπα και βρίσκονταν στο συνεργείο για επιδιόρθωση. Μόνο οι ζημιές στο υποστατικό και τον εξοπλισμό υπολογίστηκαν στις 80.000 ευρώ, ενώ αφορούν επιπλέον ποσό που χρειαζόταν περαιτέρω χρόνος για να υπολογιστεί οι ζημιές στις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν καλυπτόταν από ασφάλεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στο συνεργείο 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Απριλίου και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια. Ανακρινόμενος ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι περίπου 1,5 ώρα πριν τον εμπρησμό και ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του με την Ε/Κ συμβία του, μετέβη εκεί και κτύπησε την πόρτα η ύποπτη με την οποία προηγουμένως διατηρούσε δεσμό για περίπου 6 χρόνια και χώρισαν πριν από μερικούς μήνες. Την πόρτα άνοιξε η συμβία, η οποία άρχισε να φωνάζει στην ύποπτη και έτσι η τελευταία αποχώρησε εκνευρισμένη.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών αναχώρησε και ο ίδιος με τη συμβία του από το σπίτι και τότε διαπίστωσαν ότι στο καπό του οχήματος της τελευταίας ήταν αναγραμμένη με μαρκαδόρο η φράση «second hand bitch 25 years».Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε επίσης ότι με την ύποπτη, η οποία κατάγεται από σκανδιναβική χώρα, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους και ότι ουδέποτε τον είχε απειλήσει είτε αυτή, είτε κάποιος άλλος.

Ζημιές άνω των 80.000

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία κάλεσε για ανάκριση την ύποπτη, η οποία παραδέχθηκε τον εμπρησμό, υποστήριξε όμως ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει για τις ζημιές που προκάλεσε. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θίχτηκε από τον άσχημο τρόπο με τον οποίο της μίλησε η συμβία και για τον λόγο αυτό πήρε από το σπίτι της κάποια ρούχα ανάμεσα στα οποία και την ειδική εξάρτυση που φορούσε όταν πήγαιναν βόλτα με τη μοτοσυκλέτα του πρώην της, τα οποία έβαλε σε μια τσάντα και τα μετέφερε έξω από το συνεργείο. Εκεί τους έβαζε φωτιά με κηροζίνη και τα πετούσε εντός της περίφραξης του συνεργείου, ενώ απομακρυνόμενη αντιλήφθηκε ότι η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις.

Νωρίτερα η ύποπτη είχε στείλει μήνυμα και στον πρώην της με το οποίο απολογείτο, έλεγε και στον ίδιο ότι επρόκειτο για ατύχημα και επίσης ότι μετέβη σε μοναστήρι για να προσευχηθεί επειδή λυπόταν για ό,τι είχε γίνει.

Η ύποπτη οδηγήθηκε προχθές ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή της.

Πηγή: politis.com.cy

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος Δ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 18 ως 27 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 17 ως 26 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com