Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement
  • Κρήτη: Το ευρηματικό σποτ   «Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά»
  • Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Έρευνες του Oruc Reis στα όρια Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης
  • DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό
  • Κ. Βελόπουλος για Oruc Reis: «νηοψία και αν δεν υπακούσει βύθιση»
  • Ανακοίνωση του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά
  • Τζιτζικώστας-'Η αναπόφευκτη ακύρωση της ΔΕΘ θα δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα
Κρήτη: Το ευρηματικό σποτ   «Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά»1 Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Έρευνες του Oruc Reis στα όρια Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης2 DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό3 Κ. Βελόπουλος για Oruc Reis: «νηοψία και αν δεν υπακούσει βύθιση»  4 Ανακοίνωση του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά5 Τζιτζικώστας-'Η αναπόφευκτη ακύρωση της ΔΕΘ θα δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα 6

Η ΝΔ αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους

Η ΝΔ αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους

Στην απόφαση να αναστείλει όλες τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους έλαβε η Νέα Δημοκρατία λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ προτρέπει και τα υπόλοιπα κόμματα να λάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες τονίζοντας ότι στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία.
Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.

Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας. Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη. Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Ζούμε ασφαλείς με τον κορωνοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοση του.»


advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com