Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Παρ 24 Ιανουαρίου 2020 22:40
 • Το δώρο του Ερντογάν στην Μέρκελ
 • Ερντογάν σε Μέρκελ: Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ με στρατό για να επικρατήσει ο Σάρατζ στη Λιβύη -«Κιχ» δεν έβγαλε η καγκελάριος
 • Σύσκεψη για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υπό την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, στο Υπουργείο Πολιτισμού
 • Τάσος Μπαρτζώκας  «Ας δείξουμε στους πολίτες ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε στα βασικά»
 • ANOIXTO ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
 • "Επιτάχυνση στην έκδοση και απονομή των επικουρικών συντάξεων χηρείας ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης"
 • Απ. Βεσυρόπουλος: Υπογράφτηκε η σχετική απόφαση, αναστέλλεται για τρία χρόνια ο Φ.Π.Α. στα ακίνητα
 • 10 από 4.777 Νέος προπονητής των Αετών Βέροιας ο Μάριος Γεωργιάδης
Το δώρο του Ερντογάν στην Μέρκελ1 Ερντογάν σε Μέρκελ: Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ με στρατό για να επικρατήσει ο Σάρατζ στη Λιβύη -«Κιχ» δεν έβγαλε η καγκελάριος2 Σύσκεψη για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υπό την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, στο Υπουργείο Πολιτισμού3 Τάσος Μπαρτζώκας  «Ας δείξουμε στους πολίτες ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε στα βασικά»4 ANOIXTO ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ5 "Επιτάχυνση στην έκδοση και απονομή των επικουρικών συντάξεων χηρείας ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης"6 Απ. Βεσυρόπουλος: Υπογράφτηκε η σχετική απόφαση, αναστέλλεται για τρία χρόνια ο Φ.Π.Α. στα ακίνητα7 10 από 4.777 Νέος προπονητής των Αετών Βέροιας ο Μάριος Γεωργιάδης8

Καταρρέει η συμφωνία Τουρκίας Ε.Ε. και θα… μας στείλουν εκατομμύρια!

print
email

Την κατάρρευση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας του περασμένου Μαρτίου, αναγγέλλουν τα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία ρίχνουν εξ’ ολοκλήρου το φταίξιμο για αυτή την κατάρρευση σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης που αρνούνται να χορηγήσουν ελευθερία εισόδου σε Τούρκους υπηκόους, με άμεση συνέπεια να αρχίσει ξανά η εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι τουρκικές εφημερίδες που επικαλούνται και σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής İngiliz Financial Times, η συμφωνία που υπογράφτηκε τον περασμένο Μάρτιο στις 18 του μηνός μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των προσφύγων, καταρρέει εξ’ αιτίας της άρνησης ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών να εφαρμόσουν τον όρο της κατάργησης της βίζας εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους Τούρκους υπηκόους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, οι χώρες Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, έχουν δηλώσει βέτο στην κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους αλλά και για τους Ουκρανούς υπηκόους, κάτι που θεωρείται από την Άγκυρα σαν αθέτηση της συμφωνίας με αποτέλεσμα την οριστική της κατάρρευση.

Οι ενστάσεις των τριών αυτών ευρωπαϊκών κρατών είναι ότι με την κατάργηση της βίζας θα εισέρθουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη χιλιάδες Τούρκοι προκαλώντας νέα προβλήματα στις χώρες αυτές

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κατάρρευση αυτής της συμφωνίας «λύνει» ξανά τα χέρια της Τουρκίας, όπως άλλωστε το έχει δηλώσει και στο παρελθόν, να αρχίσει να στέλνει ξανά εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες και μη στα ελληνικά νησιά.

Αλλά και το θέμα της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας έχει κολλήσει καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Observer που αναδημοσιεύεται και στον τουρκικό τύπο, η Τουρκιά έχει να εκπληρώσει ακόμα 72 κριτήρια για την προώθηση της ενταξιακής πορείας, κάτι που δεν φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα εφικτό.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι με την κατάρρευση αυτής της συμφωνίας ποιος θα πληρώσει ξανά την «νύφη».

Πηγή: Nikosxeiladakis.gr

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 3 °C
Άνεμος ΔΒΔ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 1 ως 10 °C
Άνεμος Δ 0-2 μποφόρ

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 4 ως 12 °C
Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com