Κυριακή 09 Αυγούστου 2020

Διεύθυνση: Κεντρικής 194, Βέροια | τηλ. & fax: 23310 72236 | Κιν.: 6947 376.508 | e-mail: stifaka.news@gmail.com

Στη Φάκα - Ειδήσεις από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα
advertisement
  • Κορονοϊός: 152 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα 24ωρο  4 στην Ημαθία
  • Εισφορά Αλληλεγγύης: Πότε θα καταργηθεί - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
  • «Ξήλωσαν» λόγω κορωνοϊου τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Πόρου
  • Η πλασματική ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία οδηγεί σε συρρίκνωση την Ελλάδα και την Κύπρο στην καταστροφή
  • Χαλκιδική: Χαμός σε μπαρ για γνωστό ράπερ - "Λουκέτο"
  • Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα ξενοδοχείο λόγω κρούσματος
Κορονοϊός: 152 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα 24ωρο  4 στην Ημαθία1 Εισφορά Αλληλεγγύης: Πότε θα καταργηθεί - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται2 «Ξήλωσαν» λόγω κορωνοϊου τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Πόρου3 Η πλασματική ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία οδηγεί σε συρρίκνωση την Ελλάδα και την Κύπρο στην καταστροφή4 Χαλκιδική: Χαμός σε μπαρ για γνωστό ράπερ - "Λουκέτο"5 Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα ξενοδοχείο λόγω κρούσματος6

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Τέλος στο χάος με τους μπαχαλάκηδες στις διαδηλώσεις βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ video

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Τέλος στο χάος με τους μπαχαλάκηδες στις διαδηλώσεις βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ video

Για «τίτλους τέλους» που βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ στην επαναστατική γυμναστική των μπαχαλάκηδων και των «επαγγελματιών αγανακτισμένων» έκανε λόγο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Όπως τόνισε, η ελληνική κοινωνία στις αρχές του 21ου αιώνα δεν αντέχει να χρειάζεται διαρκώς να συζητάει για τα αυτονόητα με τους συνειδητούς αρνητές της κοινής λογικής.

Επισήμανε δε ότι απέναντι σε όσους προσβάλλουν τον πολίτη και τις δημοκρατικές διαδικασίες χαρακτηρίζοντας ως φασιστικό και χουντικό κάθε τι που δεν τους αρέσει, η Κυβέρνηση της ΝΔ ορθώνει τείχος νομιμότητας, τάξης και κοινής λογικής!

Προασπίζεται τον απαράβατο κανόνα κάθε δημοκρατικής πολιτείας που ορίζει ότι τα δικαιώματα του ενός δεν πρέπει να καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ανέφερε ότι δεν μπορεί οι πολλοί να ταλαιπωρούνται βάναυσα από τους ελάχιστους με κλεισίματα δρόμων, κυκλοφοριακό χάος, ανυπολόγιστες χαμένες εργατοώρες, τεράστια ψυχική φθορά και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση των επαγγελματιών – ειδικά στο κέντρο της Αθήνας - για το τίποτα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης βάζει τέρμα τα ψέματα όσων επενδύουν στο χάος. Γιατί ΔΕΝ απαγορεύει τις διαδηλώσεις αλλά προβλέπει τη διάλυσή τους μόνο για τις περιπτώσεις που γίνονται έκτροπα και απειλούνται ζωές και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια ασφάλεια ενώ προβλέπει τη στιβαρή αντίδραση της Πολιτείας μόνο απέναντι σε κάθε οργανωμένο βάνδαλο που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί μία πορεία για να βγάλει τα απωθημένα του με τη βία.

«Η ΝΔ στέκεται απέναντι στην υποκρισία και τον λαϊκισμό. Προτάσσει και αγωνίζεται για μία κοινωνίας ουσιαστικής ελευθερίας, ασφάλειας, κοινωνικών δικαιωμάτων στις πράξεις και όχι στα εύκολα λόγια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής Ημαθίας.


advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com