Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Σαβ 20 Οκτωβρίου 2018 08:20
 
  • ΝΔ για παραίτηση Κοτζιά: Ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται – Η αλήθεια, αργά ή γρήγορα, θα μαθευτεί
  • Υποχρεωτικά στον οικογενειακό γιατρό – Τι χάνει όποιος δεν μπει στο σύστημα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον θεσμό
  • Αποχώρηση: Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους εγκαταλείπει την Ελλάδα
  • Οι ρύποι φέρνουν αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος
  • Τι αλλάζει για όσους θέτουν σε ακινησία τα οχήματά τους
  • Στους 939.185 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ - Επιδοτούνται 138.798 άτομα
  • Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 315.031 δικαιούχους
  • Από το Κ. Υ. Βέροιας Θηλασμός-Θεμέλιο για τη ζωή
ΝΔ για παραίτηση Κοτζιά: Ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται – Η αλήθεια, αργά ή γρήγορα, θα μαθευτεί1 Υποχρεωτικά στον οικογενειακό γιατρό – Τι χάνει όποιος δεν μπει στο σύστημα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον θεσμό2 Αποχώρηση: Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους εγκαταλείπει την Ελλάδα3 Οι ρύποι φέρνουν αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος4 Τι αλλάζει για όσους θέτουν σε ακινησία τα οχήματά τους5 Στους 939.185 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ - Επιδοτούνται 138.798 άτομα6 Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 315.031 δικαιούχους7 Από το Κ. Υ. Βέροιας Θηλασμός-Θεμέλιο για τη ζωή8

Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος μετέφερε στις ΗΠΑ προτάσεις της κυβέρνησης και του Τσίπρα»

print
email
Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος μετέφερε στις ΗΠΑ προτάσεις της κυβέρνησης και του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευρισκόμενος στις ΗΠΑ, ούτε ως ιδιώτης, ούτε ως αρχηγός κόμματος, αλλά με την ιδιότητα του Υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, πρότεινε στον Αμερικανό ομόλογό του:

Πρώτον, την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των Αμερικανών στην Ελλάδα «σε μια πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στη Σούδα, αλλά επίσης στο Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη». Την επέκταση και μονιμοποίηση τους, για να φιλοξενήσουν μονάδες από τις τουρκικές βάσεις και αεροπορικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, που θα καλύπτει το χώρο των Νότιων Βαλκανίων, των Στενών και της Ανατολικής Μεσογείου και μάλιστα με 5ετείς και 10ετείς συμφωνίες από 1ετείς που ήταν μέχρι σήμερα.

 

Δεύτερον, ένα εναλλακτικό σχέδιο για να αναχαιτιστεί η ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια σε περίπτωση που αποτύχει το Σκοπιανό και ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών.

 

Την επόμενη μέρα το Μαξίμου, μέσω της γνωστής εφημερίδας τους, φρόντισαν να μας ενημερώσουν δια κύκλων, όχι δια επίσημης δήλωσης του Πρωθυπουργού ότι ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Καμμένο και του ζήτησε εξηγήσεις, κοροϊδεύοντας όπως συνηθίζουν τον ελληνικό λαό ως δυο αγοράκια που θεωρούν την Ελλάδα τρενάκι που οδηγούν.

 

Η αλήθεια είναι κύριε «Πρωθυπουργέ όλων των Ελλήνων», ότι ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ μίλησε ως Υπουργός Άμυνας, καθώς ως τέτοιος είχε προσκληθεί και ως τέτοιος συνομίλησε με τους Αμερικανούς αξιωματούχους.

 

Όταν ο Υπουργός Άμυνας μιας χώρας, προτείνει σε επίσημη συνάντηση σε άλλη χώρα συμφωνίες που δεν έχουν εγκριθεί από την κυβέρνησή του, παύει των καθηκόντων του. Αν δεν παύσει, σημαίνει ότι είναι μεταφορέας πρότασης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή της ελληνικής κυβέρνησης.

 

Στην περίπτωση σας δεν συνέβη αυτό, παρά χρησιμοποιήσατε την Εφημερίδα των Συντακτών ως κυβερνητικό εκπρόσωπο να ενημερώνει με μεθόδους καφενείου, ότι ο Πρωθυπουργός μάλωσε τον κυβερνητικό του εταίρο και εκείνος ζήτησε συγνώμη, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεγελάσετε για μια ακόμη φορά τον απογοητευμένο και τσακισμένο Έλληνα που θα προστατεύατε και θα τον απαλλάσσατε από τους γερμανοτσολιάδες και τους κατακτητές που έκαναν βόλτες στην πατρίδα μου και έντρομος μέρα με την μέρα ανακαλύπτει ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο.

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος Δ 2 μποφόρ

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 9 ως 22 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 11 ως 19 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com