Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Δευ 22 Ιουλίου 2019 05:08
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για τον ορεινό αγώνα ''Seli mountain running'' 24 & 25 Αυγούστου
  • Μνήμες του '99 ξύπνησε ο ισχυρός σεισμός στην Αττική
  • Ο Βρούτσης για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Παραφιλολογία το ότι καταργείται - Αναβαθμίζεται ο ρόλος του
  • Συνάντηση Βεσυρόπουλου με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ - Τι είπαν για τους φόρους και τις 120 δόσεις
  • Χατζηδάκης: 60.000 πλούσιοι οφείλουν στη ΔΕΗ 800 εκατ.
  • Συνάντηση – μυστήριο Ράμα – Ερντογάν στην Τουρκία: Τι ζητά από τον «Σουλτάνο» ο Αλβανός πρωθυπουργός
  • Κομάντο της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας – Με βαρύ οπλισμό περιπολούν τουριστικά σημεία
  • Έρχονται αλλαγές στη φορολογική ενημερότητα – Τι αλλάζει από την 1η Σεπτεμβρίου…
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για τον ορεινό αγώνα ''Seli mountain running'' 24 & 25 Αυγούστου1 Μνήμες του '99 ξύπνησε ο ισχυρός σεισμός στην Αττική 2 Ο Βρούτσης για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Παραφιλολογία το ότι καταργείται - Αναβαθμίζεται ο ρόλος του3 Συνάντηση Βεσυρόπουλου με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ - Τι είπαν για τους φόρους και τις 120 δόσεις4 Χατζηδάκης: 60.000 πλούσιοι οφείλουν στη ΔΕΗ 800 εκατ.5 Συνάντηση – μυστήριο Ράμα – Ερντογάν στην Τουρκία: Τι ζητά από τον «Σουλτάνο» ο Αλβανός πρωθυπουργός6 Κομάντο της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας – Με βαρύ οπλισμό περιπολούν τουριστικά σημεία7 Έρχονται αλλαγές στη φορολογική ενημερότητα – Τι αλλάζει από την 1η Σεπτεμβρίου…8

Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε τη Νάουσα

print
email
Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε τη Νάουσα

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε τη Νάουσα, και συγκεκριμένα τη λαϊκή αγορά της, έναν χώρο οικείο σ’ εκείνον, λόγω προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας του σε αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής, αλλά και με την πώληση αγροτικών προϊόντων, που ασχολήθηκε κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Στη συνέχεια, συνάντησε καταστηματάρχες και υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων της Νάουσας, καθώς και συμπολίτες του, οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους το Σαββατιάτικο πρωινό.

Στις συζητήσεις η κουβέντα κινήθηκε γύρω από γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, όπως οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και η υπερφορολόγηση και η έλλειψη αναπτυξιακών κινήτρων. Τα παραπάνω θέματα, αναφέρθηκαν για πολλοστή φορά, καθώς είναι αρκετές οι φορές που έχουν αναλυθεί εκτενώς τα προβλήματα αλλά  και οι λύσεις  τους, στις επισκέψεις του τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που ο Φώτης Κουτσουπιάς έκανε συναντήσεις με τους συμπολίτες του Η αποδοχή και η ελπίδα των πολιτών που εκφράστηκε προς το πρόσωπό του, για μία ουσιαστική και ειλικρινή εκπροσώπηση στη Βουλή, ήταν αυτή που δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα τη διάρκεια της επίσκεψης.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ήταν προσκεκλημένος της εκδήλωσης της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης, όπου είχε την χαρά να συνομιλήσει με γνώριμους και μη συμπολίτες μας, Πόντιους και μη ,που τιμούσαν την Ιστορία και την παράδοση της πατρίδας μας, και συγκεκριμένα ενός ιδιαίτερου και πάντα επίκαιρου κεφαλαίου, του ξεριζωμού του Ποντιακού Ελληνισμού. «Οδηγός για το μέλλον μας είναι πάντα η Ιστορία, χωρίς καλή γνώση της Ιστορίας δεν μπορούμε να πορευτούμε με ψυχραιμία και να πάρουμε σωστές αποφάσεις για το μέλλον μας, ιδιαίτερα στα εθνικά μας ζητήματα. Η λήθη και η ψευδαίσθηση ότι μόνο το Σήμερα είναι που μας αφορά, με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν να επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος».

Ο Φώτης Κουτσουπιάς υπενθύμισε στους συμπολίτες του ότι τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να γίνουν προτάσεις και διατυπώσεις προς το κοινοβούλιο οι πολλές ώρες συζητήσεων και οι απόψεις που έχουν ανταλλάξει τα προηγούμενα χρόνια. Τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν, δίνοντάς του την ψήφο τους, ώστε να γίνει ο ίδιος η σταθερή και υπεύθυνη εκπροσώπησή τους στη Βουλή.  Άλλωστε όπως ο ίδιος συνεχίζει να λέει, θέλει να κάνει τον αγώνα του για όλη την Ημαθία, συμπεριλαμβανομένης και της Νάουσας, ώστε να αναδειχθεί ο τόπος αυτός, να αξιοποιήσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει και να διευκολυνθούν όσο γίνεται περισσότερο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του, ιδιαίτερα οι αγρότες και οι επιχειρηματίες.

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 23 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 20 ως 33 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com