Στη Φάκα - Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Ημαθίας  
advertisement
Σαβ 24 Μαρτίου 2018 08:13
 

"Αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ και να ασχοληθώ ενεργά"

print
email
"Αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ και να ασχοληθώ ενεργά"

Συνέντευξη στη "Φάκα" του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας Γιώργου Κουλακιώτη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κουλακιώτης μιλά ση «Φάκα» για τους λόγους που τον ώθησαν να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, αλλά παρουσιάζει και κάποιες από τις προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Τι σε ώθησε να είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ.Παπαγιάννη “Δικαίωμα για Νέα Βέροια”;

Ο κύριος λόγος είναι η αγάπη για τον τόπο μου με στόχο την εξέλιξή του . Η αλήθεια είναι ότι είναι μία πρόκληση για εμένα, όμως αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ , να ασχοληθώ ενεργα και όχι απλά να σχολιάζω τα κακώς κείμενα. Θεωρώ μεγάλη ευκαιρία για το Δήμο Βέροιας, να είναι υποψήφιος ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης, εμπιστεύομαι το πρόσωπο του και πιστεύω θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Θα είμαι παρών με όραμα και ιδέες για την πόλη που όλοι αγαπάμε. Ο συνδυασμός “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” είναι μία σύζευξη νέων ανθρώπων με γνώση ,εμπειρία αλλά και απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας και της εργασίας που γνωρίζουν τα προβλήματα από πρώτο χέρι.

Γιώργο, έχεις υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής , πως θεωρείς ότι μπορείς να βοηθήσεις το Δήμο σύμφωνα με τις εμπειρίες σου;

Ο Δήμος Βέροιας ανέκαθεν ήταν ένας αθλητικός Δήμος , τροφοδοτώντας ειδικά στο ποδόσφαιρο ,το Χάντμπολ αλλά και το στίβο πολλούς διακριθέντες αθλητές. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει αυτή η παράδοση. Πρέπει να στηρίξουμε τον αθλητισμό ,να δώσουμε κίνητρα ιδιαίτερα στους νέους,να παρακινήσουμε τους ενήλικες και να δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες άθλησης για τα ΑμεΑ Η πρόσκληση και συμμετοχή μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητισμού με ομιλίες σε σχολεία, αθλοπαιδιές , είναι απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθούν τα νέα παιδιά για τα πραγματικά οφέλη τόσο του αθλητισμού όσο και του πρωταθλητισμου καθώς επίσης και για τις παγίδες του όπως η βία, το ντόπινγκ κ.α. Σημαντικό είναι να στοχεύσουμε σε νέες υποδομές , με κυριότερη την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου,όπως και να παρακινήσουμε τους Βεροιείς να βγάλουν τα ποδήλατά τους από την αποθήκη. Ο Δήμος πρέπει να γίνει αρωγός και χορηγός για τη δημιουργία ποδηλατοδρομου και να διαθέσει ένα σημαντικό αριθμό ποδηλάτων για την κυκλοφορία μες την πόλη. Επιπλέον η κατασκευή υπαίθριων γυμναστηρίων (gym park) είναι μία ιδέα ώστε να μπορούν να γυμναστούν και συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν συνδρομή σε γυμναστήρια. Φυσικά οι υπάρχουσες υποδομές ,δημοτικά κλειστά γυμναστήρια και γήπεδα,δίνουν ώθηση για άθληση και είναι ελεύθερα για όλους ,όμως θα πρέπει να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις για περαιτέρω αθλητικές εγκαταστάσεις και εξειδικευμένα αθλήματα.

Εκτός από δράσεις στον αθλητικό τομέα, έχεις κάποιες θέσεις ή ιδέες που θεωρείς ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα;

Είμαι υπέρμαχος των θέσεων του κ.Παπαγιάννη. Υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού. Είναι ρεαλιστικό πραγματοποιήσιμο και διαθέσιμο να το διαβάσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ωστόσο έχω κάποιες ιδέες που θα ήθελα να υλοποιηθούν στο Δήμο μας. Προτεραιότητα είναι η δημιουργία Μονάδας Αιμοδοσίας του Δήμου έτσι ώστε οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σε ανάγκη κάποιος συμπολίτης μας να μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα. Θα ήθελα να δω στις παιδικές χαρές μας κούνιες και ειδικές κατασκευές για ΑμεΑ. Μια ακόμη σκέψη μου είναι η δημιουργία ειδικών χώρων φροντίδας μωρών και θηλασμού ώστε να μπορούν οι γονείς κατά τη διάρκεια της βόλτας τους να εξυπηρετηθούν .

Σε ευχαριστώ Γιώργο και καλή επιτυχία στον αγώνα σου.

Εγώ σας ευχαριστώ για την φιλοξενία. Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους δημότες της Βέροιας, να ψηφίσουν νέα παιδιά,ικανά με ιδέες και όρεξη να προσφέρουν στην πόλη μας. Να τιμήσουν με την ψήφο τους άτομα που πραγματικά το αξίζουν και το διεκδικούν.

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.stifaka.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑΟ καιρός τώρα

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 4 °C
Άνεμος Β 3 μποφόρ

Σάββατο, 24 Μαρτίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 5 ως 11 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2 μποφόρ

Κυριακή, 25 Μαρτίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 6 ως 8 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

stifaka.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικής 194, Βέροια

23310 72236

23310 72236

stifaka.news@gmail.com